Geo 2, d.o.o.
naročilo geodetskih storitev.
Povpraševanje
 

Pogoji uporabe

Strinjanje s pogoji

V podjetju GEO2 smo naše spletno mesto oblikovali z namenom omogočiti splošno informiranje javnosti o GEO2-ju, njegovih storitvah in aktivnostih. S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate. Če se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.  Priporočamo vam, da občasno obiščete našo stran in ponovno pregledate veljavne pogoje uporabe, saj so ti pravno obvezujoči.

 

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu GEO2 so informativne narave. GEO2 se bo trudil za najboljše možno delovanje svojega spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo to spletno mesto na lastno odgovornost. GEO2 ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnem mestu GEO2 ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v vsebini.

 

GEO2 se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, ki so na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

 

GEO2 lahko strani svojega spletnega mesta spremeni kadar koli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

 

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Informacije in vsebine spletnega mesta GEO2 so namenjene le za vašo osebno in nekomercialno rabo. Besedil, fotografij, video-posnetkov in drugih vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene.

 

Intelektualna lastnina in zaščita znamk

Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na spletnem portalu GEO2 so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine podjetja GEO2 in povezanih podjetij, katerih vsebine so vključene v spletno mesto GEO2.

 

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta GEO2 ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe, znake in slogane. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta GEO2.

 

Prepovedana in nezakonita uporaba

Spletno mesto GEO2 lahko uporabljate le pod pogojem, da ga ne boste uporabljali za nezakonite namene oziroma za takšne, ki jih ti pogoji, zahteve in opombe prepovedujejo. Spletnega mesta ne smete uporabljati na kakršen koli način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil podjetju GEO2 ali njegovim strankam. Strogo je prepovedano uporabljati ali kontaktirati to spletno mesto z namenom oviranja ali poškodovanja njegove vsebine ali varnostnih ukrepov ali nadlegovati oz. omaloževati GEO2, njegove storitve ali osebje. Prepovedano je usmerjanje nezaželene elektronske pošte (spam) na to spletno mesto ali preko njega. Prepovedan je vsak poizkus pridobivanja nepooblaščenega dostopa do računalniških sistemov GEO2-ja s hekerskimi posegi, pridobivanjem gesel ali drugimi načini. GEO2 je popolnoma upravičen, da presodi, če katera koli uporaba krši ta pravila in da ukrepa, kot se mu zdi primerno v primeru kakršne koli kršitve. Kršitve sistema ali varnosti omrežja lahko privedejo do civilne ali kazenske odgovornosti.

 

Povezave z mesti tretjih oseb

Spletno mesto GEO2 vsebuje povezave ali reference na spletna mesta, vire in informacije tretjih oseb. Povezana mesta niso pod nadzorom podjetja GEO2, zato GEO2 ni odgovoren za vsebine na katerem koli povezanem mestu ali za katero koli povezavo na povezanem mestu, kakor tudi ne za spremembe ali posodobitve na teh povezanih mestih. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost podjetja GEO2 za vse primere izključena.

 

Sprememba Pogojev uporabe spletnega mesta www.geo2.si

Pogoji uporabe spletnega mesta GEO2 so bili nazadnje posodobljeni maja 2018. GEO2 lahko Pogoje občasno posodobi skladno s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe Pogojev bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu oziroma z neposrednim obvestilom.

 

Vaša vprašanja in predlogi

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede Pogojev uporabe spletnega mesta GEO2, vas prosimo, da nam jih posredujete preko elektronske pošte info@geo2.si.

Kontakt

GEO2, d.o.o.
Vojkova cesta 45
SI - 1000 Ljubljana
T: 01 437 51 18
F: 05 988 84 88
E: info@geo2.si Črno beli logotip podjetja GEN2 D.O.O.
Izdelava spletnih strani FRONTLAB.