Geo 2, d.o.o.
naročilo geodetskih storitev.
Povpraševanje
 

Izjava o zasebnosti

Vaša zasebnost je za nas pomembna. Ta izjava o zasebnosti pojasnjuje, katere osebne podatke Microsoft zbira od vas, prek naših interakcij z vami in z našimi izdelki ter kako jih uporabljamo.

 

GEO2 se zaveda pomena vaše zasebnosti, zato si prizadeva varovati zaupnost osebnih podatkov naših uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna na dnu vsake spletne strani spletnega mesta GEO2.

 

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto GEO2 lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa morate vnesti svoje osebne podatke, na primer naslov e-pošte, ime, domači ali službeni naslov, telefonsko številko in drugo, zato da bomo lahko izvedli vaše naročilo ali zahtevo. Osebne podatke nam morate posredovati v naslednjih primerih:

  • pri uporabi kontaktnih spletnih obrazcev,
  • pri naročilu storitve na spletnem mestu,
  • pri sodelovanju v naših spletnih raziskavah in trženjskih akcijah,
  • v primeru vaše zahteve po vključitvi v naš e-poštni imenik.

 

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij imate uporabniki sami. Pridobljene kontaktne podatke uporabljamo za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno ali uporabnik to sam želi. Kadar koli lahko prekličete dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov. GEO2 bo v tem primeru storil vse potrebno za takojšnjo izpolnitev vaše zahteve.

 

Uporaba osebnih podatkov

GEO2 uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vašega naročila ali zahteve ter za komunikacijo z vami: za odgovor na vaše vprašanje, za posredovanje marketinškega gradiva ali obvestil.

 

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

 

Skrb za varnost osebnih podatkov

GEO2 je zavezan k varovanju podatkov, ki nam jih posredujete. Nepooblaščen dostop do njih, njihovo uporabo in razkritje preprečujemo z različnimi varnostnimi tehnologijami in postopki. Znotraj podjetja GEO2 podatke hranimo v stalno kontroliranih računalniških sistemih z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

 

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

GEO2 osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bo posredoval nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino podjetja GEO2 ali naših strank.

 

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije

Spletno mesto GEO2 uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ne treba več vnašati.

 

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov.

 

Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom GEO2. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirali vašim željam.

 

GEO2 zbira tudi podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledate in katere povezave kliknete, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedete na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest.

 

Sprememba Izjave o zasebnosti

Izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena junija 2017. To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu oziroma z neposrednim obvestilom.

 

Vaša vprašanja in predlogi

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede našega zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših osebnih informacij, vas prosimo, da nam jih posredujete na naš info@geo2.si.

Kontakt

GEO2, d.o.o.
Vojkova cesta 45
SI - 1000 Ljubljana
T: 01 437 51 18
F: 05 988 84 88
E: info@geo2.si Črno beli logotip podjetja GEN2 D.O.O.
Izdelava spletnih strani FRONTLAB.